Την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Περιβαλλοντικό Πάρκο Θέρμης, διοργανώθηκε,απο το Σύλλογο Φίλων των Καρκινοπαθών Παιδιών “ΣΤΟΡΓΗ” με πολύ επιτυχία για 3η συνεχή χρονιά η εκδήλωση “Παίξε με Στοργή” , μια ξεχωριστή δράση αφιερωμένη στα παιδιά και σε όλη την οικογένεια. Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι της “ΣΤΟΡΓΗΣ” διασκέδασαν με πρωτότυπες και δημιουργικές δραστηριότητες οι οποίες ήταν διασκορπισμένες στο πάρκο. Με την καθοδήγηση παιδαγωγών ,εκπαιδευτών και πολλών εθελοντών τα παιδιά συμμετείχαν σε μιά σειρά απο εκπαιδευτικές και αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ ανέλαβε με χαρά την πρόσκληση να υποστηρίξει την όμορφη αυτή εκδήλωση,  παρουσιάζοντας σε παιδιά το άθλημα της τοξοβολίας. Εκπαιδευτές και αθλητές του Συλλόγου έδειξαν τα πρώτα βήματα στους μικρούς μας φίλους, ευχόμενοι να τους δώσουμε το κίνητρο και την έμπνευση να ασχοληθούν με το άθλημα της τοξοβολίας και με τον αθλητισμό.

Ο Σύλλογός μας θα ήθελε να ευχαριστήσει την πρόεδρο της “ΣΤΟΡΓΗΣ” Κα Τίμη Μπακατσέλου για την ευγενική πρόσκληση συνεργασίας.

Κοινοποιήστε: