Μια ξεχωριστά όμορφη βραδιά για τους ανθρώπους της τοξοβολίας ήταν αυτή του περασμένου Σαββάτου 9 Φεβρουαρίου. Με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου μας για την νέα τοξευτική χρονιά, δόθηκε η ευκαιρία σε συναθλητές, παράγοντες αλλά και φίλους του αθλήματος να βρεθούν στην κατάμεστη αίθουσα του θεάτρου «Ιάκωβος Καμπανέλης», στο παλαιό Δημαρχείο του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

 

Εκεί είχαμε αρχικά την ευκαιρία να αναπολήσουμε ωραίες στιγμές από την αθλητική και όχι μόνο δράση της χρονιάς που πέρασε, με την βοήθεια οπτικοακουστικής προβολής, ώστε να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να γνωρίζουν οι νεώτεροι.

Στη συνέχεια πήραν τον λόγο η εκπρόσωπος Διοικητικού Συμβουλίου των «Κορυβάντων» κα Σμυρόγλου Ερασμία καθώς και ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας κος Ράπτης Νικόλαος δίνοντας το στίγμα για τους μελλοντικούς σχεδιασμούς του συλλόγου μας αλλά και τις ευρύτερες προοπτικές ανάπτυξης του αθλήματος.

 

Ιδιαίτερη τιμή ήταν για μας όχι μόνο η παρουσία αλλά και οι επαινετικοί λόγοι του Δημάρχου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κου Ιωακειμίδη Γιώργου καθώς και των Αντιδημάρχων, Παιδείας κου Λαγουμιτζή Μιχάλη και Αθλητισμού κου Μπακατσέλου Γιάννη. Στα πρόσωπα αυτά της Δημοτικής Αρχής, ο σύλλογός μας έχει βρει εδώ και δύο χρόνια τους ειλικρινείς συμπαραστάτες στους οποίους οφείλει ευγνωμοσύνη για την στήριξη και την συμβολή τους για την ευρεία διάδοση του αθλήματος στον Δήμο μας και την γύρω περιοχή.

 

Η εκδήλωση κορυφώθηκε με την απονομή των «απολυτηρίων» του 5ου Τμήματος Τοξοβολίας Δημοτών. Τα χαμόγελα στα πρόσωπα των 30 αποφοίτων είναι η καλύτερη εγγύηση για την ουσιαστική ανάπτυξη της τοξοβολίας στη περιοχή μας.

Η εκδήλωση μας έκλεισε με την κοπή της πίτας από τον προπονητή μας κο Τσιορμπατζή Γιάννη και τη χαρά να μοιράσουμε όχι μόνο ένα…αλλά 8 εξαιρετικά δώρα στους νικητές των αντίστοιχων φλουριών (!!!)…και τα οποία οφείλουμε στους ευγενείς δωροθέτες της βραδιάς.

 

Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τους συναθλητές μας στα αγωνιστικά πεδία και όλους τους υπόλοιπους σε μια μεγαλύτερη αίθουσα την επόμενη χρονιά !!!

ΚΑΛΗ  ΚΑΙ  ΕΥΣΤΟΧΗ  ΝΕΑ  ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ  ΟΛΟΥΣ !!!

Κοινοποιήστε: