Το μεγάλο χρηματικό έπαθλο του Vegas Shoot δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ενενήντα βέλη, τριάντα για κάθε αγωνιστική ημέρα και το απόλυτο 900 στα 900 είναι αυτό που απαιτείται για την πρόκριση στο τελικό shoot off.

 

 

Φέτος ήταν 23 που το κατάφεραν. Αναμεσά τους και ο Sergio Pagni, ο ιταλός τοξότης του compound που χρειάστηκε πέντε γύρους shoot off για να βγάλει knock out όλους τους υπόλοιπους και να πανηγυρίσει την τεράστια αυτή επιτυχία συνοδευόμενη από τα 52.000 δολλάρια της κατηγορίας του Compound Championship Open. Είναι η δεύτερη κατάκτηση για τον Pagni στο Vegas (μέσα σε 4 χρόνια) κάτι που τον κατατάσει πλέον σε έναν από τους κορυφαίους στην ιστορία του θεσμού.

 

 

Όμως αυτήν τη χρονιά ήταν και δύο γυναίκες που τα κατάφεραν για πρώτη φορά. So Chaewon και Sarah Lopez μονομάχησαν στο τελικό shoot off με την κολομβιανή να χρειάζεται μόλις έναν γύρο για να επικρατήσει με 28-29 δηλώνοντας αργότερα πως είχε προπονηθεί μόνο μία εβδομάδα για τον αγώνα και ότι κατέβηκε απλά για να διασκεδάσει.

 

 

Στο Championship Recurve ανδρών, ο νοτιοκορεάτης Byeongyeon Min, παρά την ήττα του το Σάββατο στην τελική φάση του Indoor World Series από τον Steve Wijler, κατάφερε τελικά την τρίτη ημέρα να διατηρήσει την πρωτοπορεία του και να στεφθεί νικητής του Vegas Shoot, όπως και στις γυναίκες η συμπατριώτισσά του Yeji Sim.

Το barebow ήταν υπόθεση των αμερικανών αφού το Championship Open (NFAA class) κέρδισε ο Kristopher McCubbins και τα flights (World Archery class) o John Demmer.

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα του Vegas Shoot 2019 σε όλες τις κατηγορίες στον ακόλουθο σύνδεσμο:

VEGAS SHOOT 2019 RESULTS

 

Πηγή/photos: www.thevegasshoot.com

Κοινοποιήστε: