Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογό μας το εκτενές αφιέρωμα / συνέντευξη του περιοδικού “TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN” στον πρώτο επίσημο αγώνα 3D τοξοβολίας στην Ελλάδα “ΑΡΚΤΟΣ 2019” ο οποίος διοργανώθηκε απο τον Α.Σ.Τ. Κορύβαντες και την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας τη Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019 στην Φλώρινα. Το περιοδικό “TRADITIONELL BOGENSCHIESSEN” αποτελεί το μεγαλύτερο περιοδικό Παραδοσιακής Τοξοβολίας στην Ευρώπη, με χιλιάδες συνδρομητές σε όλο το κόσμο. Εκδίδεται ανελλιπώς απο το 1996 στην Γερμανική γλώσσα, προσεγγίζοντας τις πιό σημαντικές εξελίξεις της παραδοσιακής τοξοβολίας στο πλανήτη.

Οι τοξότες του Συλλόγου μας Σπύρος Μπάκας και Έλενα Αντωνιάδου παραχώρησαν πολυσέλιδη συνέντευξη στην οποία είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για την εμπειρία τους απο την πλευρά του διοργανωτή του αγώνα 3D Τοξοβολίας ΑΡΚΤΟΣ 2019 (27/10/19) και του Διεθνούς Meeting 3D Παραδοσιακής Τοξοβολίας “Leptokaryes 2019”, που προηγήθηκε (26/10/19).

Ζητήματα όπως, οι διοργανωτικές δυσκολίες, η ιδιαίτερες απαιτήσεις της διοργάνωσης ενός νέου τύπου αγώνα για τα Ελληνικά δεδομένα, οι δραστηριότητες του Α.Σ.Τ. Κορύβαντες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, η θέση της παραδοσιακής τοξοβολίας στην Ελλάδα σήμερα, η προοπτική της ανάπτυξης του αθλητικού τουρισμού σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας, η δημιουργία μόνιμων parcour 3D τοξοβολίας στην Ελλάδα, ήταν μερικά απο τα θέματα που προσεγγίστηκαν.

Το άρθρο αποτελεί μια μεγάλη διαφήμιση της παραδοσιακής τοξοβολίας της Ελλάδας (κατηγορία Traditional, Longbow, Instictive, Hunter) , και τοποθετεί την χώρα μας για πρώτη φορά στο χάρτη των διεθνών εξελίξεων διοργάνωσης αγώνων 3D τοξοβολίας – με εξαιρετικά επαινετικά σχόλια για την ποιότητα της διοργάνωσης και της δυνατότητας εξέλιξης της στο μέλλον ως ένας μεγάλος διεθνής αγώνας Ευρωπαϊκού επιπέδου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για άλλη μιά φορά τους φίλους και εκδότες του περιοδικού Angelika Hörnig και Volker Alles για την εξαιρετική βοήθεια και την μεγάλη τιμή.

 

Κοινοποιήστε: