Το Σωματείο Copper Mountain Archers (AAE, IFAA) διοργάνωσε με επιτυχία το 3rd Copper Road Cup, στη Καλαβασό της Κύπρου το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019. Ο αγώνας διεξήχθη με τους κανόνες της IFAA και περιελάμβανε 28 3D στόχους (6 πολύ μεγάλοι, 6 μεγάλοι ,8 μεσαίοι, 8 μικροί. Οι αθλητές 90 άτομα, από Κύπρο, Αγγλία, Ιρλανδία, Γερμανία, Σκωτία, Βουλγαρία και Ρουμανία με αντιπροσωπεία 13 άτομα 3 έφηβους 2 παίδες και 8 ενήλικες.

Οι κατηγορίες των τόξων που συμμετείχαν: Longbow, EnglBarebow Recurve, Bowhunter Recurve, Traditional Recurve, Bowhunter Unlimed (Compound), Historical Bow (natural horse bow and English longbow). Απονεμήθηκαν βραβεία για τους τρείς πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και έπαθλο για παίδες – εφήβους, γυναίκες, άνδρες, ενώ απονεμήθηκε και ένα longbow για τον αθλητή με την καλύτερη βαθμολογία (χρησιμοποιήθηκε ειδικός πίνακας που κατατάσσει τα τόξα ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας).

Συγχαρητήρια στο σωματείο Copper Mountain Archers της Κύπρου και στον πρωτεργάτη της προσπάθειας Dietrich Krieghoff για την πολύ όμορφη διοργάνωση.

Κοινοποιήστε: