Στα πλαίσια του προγράμματος θερινής αθλητικής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, με τίτλο “ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΜΟΥ-2018″, που διοργανώνει η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νίκαιας-Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο σύλλογός μας έχει αναλάβει την παρουσίαση του αθλήματος της τοξοβολίας.
 
Στις τρεις περιόδους του προγράμματος, από 18/6 έως 27/7/2018 αναμένεται να συμμετάσχουν πάνω από 600 παιδιά, μαθητές των δημοτικών σχολείων του δήμου μας.
 
Ο βασικός εξοπλισμός και τα αναλώσιμα που ήταν απαραίτητα για την εκτέλεση των παρουσιάσεων είναι προσφορά της Διεύθυνσης Αθλητισμού (τόξα, βέλη, πρόσωπα και προστατευτικά) καθώς και από τις υποδομές που διαθέτει το παράρτημα του συλλόγου μας στη Νίκαια (στόχοι, δίχτυ ασφαλείας κλπ), έτσι ώστε οι δραστηριότητες να εκτελούνται με πληρότητα και ασφάλεια.
 
Ο προπονητής, οι εκπαιδευτές αλλά και οι αθλητές μας δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους καθημερινά, προσφέροντας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις γνώσεις και την τεχνική εμπειρία τους στους μικρούς “συναθλητές” μας, οδηγώντας τους κυριολεκτικά χέρι-χέρι στον μαγικό κόσμο του τόξου.
 
Ο ενθουσιασμός, η έκπληξη και το ενδιαφέρον των παιδιών είναι η καλύτερη ανταμοιβή μας. Αλλά και η επιβεβαίωση πως ο καλύτερος τρόπος για τη διάδοση του ευγενούς αθλήματος της τοξοβολίας είναι μέσω της γνωριμίας του στη νέα γενιά, από το δυναμικό της οποίας θα γεννηθούν οι αυριανοί αθλητές και πρωταθλητές.​
 
Κοινοποιήστε: