Βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Τοξοβολίας “Κορύβαντες” εκπροσωπείται πλέον στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (ΕΟΤ). Στις πρόσφατες εκλογές της 27ης Μαρτίου 2021 το μέλος του Συλλόγου (και προπονήτρια τοξοβολίας της Γ.Γ.Α.), κα Ερασμία Σμυρόγλου, εκλέχτηκε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, λαμβάνοντας τις ψήφους και την υποστήριξη σημαντικού αριθμού σωματείων από όλη την Ελλάδα.

Η επιτυχία των Κορυβάντων είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού ο συλλογος ιδρύθηκε μόλις το 2016 απο μια παρέα νέων και ένθερμων αθλητών, μεταξύ των οποίων και η εκλεχθείσα. Έκτοτε οι Κορύβαντες κάνουμε συστηματικά βήματα ανάπτυξης και είμαστε αυτήν τη στιγμή ο ένας εκ των δύο συλλόγων, οι οποίοι εκπροσωπούν την Βόρεια Ελλάδα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί τους φίλους τοξότες από όλη την Ελλάδα για τα ένθερμα μηνύματα συμπαράστασης, φιλοδοξεί να μεταφέρει την φωνή και τις ανάγκες των τοξοτών της επαρχίας στην κεντρική αθλητική σκηνή και δεσμεύεται να συνεχίσει την προσπάθεια του για υγιή ανάπτυξη του αθλήματος σε όλες τις περιοχές της επικράτειας, με ιδιαίτερη έμφαση στην διοργάνωση διεθνών αγώνων Τοξοβολίας πεδίου (Field Archery) και Τρισδιάστατης Τοξοβολίας (3D Archery).

Κοινοποιήστε: