Απίστευτη διάκριση για τον τοξότη του Αθλητικού Συλλόγου Τοξοβολίας “ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ”  Άρη Κορμπέτη στο μεγάλο διεθνή αγώνα JVD OPEN 2019 – KINGS OF ARCHERY Series , ο ποίος πραγματοποιήθηκε στο Eindhoven της Ολλανδίας (16-17 Νοεμβρίου 2019) με την συμμετοχή 872 τοξοτών (BAREBOW, COMPOUND & RECURVE) απο 41 χώρες.

Με μιά καταπληκτική εμφάνιση , κατάφερε να υπερκεράσει μεγάλα διεθνή ονόματα του BAREBOW και με ψυχραιμία να ανελλιχθεί στην 3η θέση του Βάθρου , κερδίζοντας το Χάλκινο μετάλιο. 

Αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Σύλλογό μας η μεγάλη αυτή διεθνής διάκριση, ειδικότερα σε μιά κατηγορία τόξου που κάνει τα πρώτα της βήματα στην Ελλάδα.

Ο Άρης Κορμπέτης ξεκίνησε την τοξοβολία το 2002 στην κατηγορία του Ολυμπιακού τόξου, ενώ απo το 2018 ασχολείται αποκλειστικά με την κατηγορία Barebow, αποκομίζοντας δεκάδες μετάλλια σε εθνικό επίπεδο. Είναι ένας αθλητής ο οποίος διαπρέπει σταθερά σ’ αυτό που κάνει, φροντίζει να διαφημίζει τη χώρα μας στο εξωτερικό σε κάθε του διεθνή εμφάνιση και να θέτει ψηλά τον πήχη για όλους τους Έλληνες τοξότες.  Μπράβο Άρη !

Κοινοποιήστε: