Η διαρκής ανοδική πορεία του διαγωνισμού “Golub Dobrzyn” έρχεται να αναδείξει την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιούν τα τελευταία χρόνια η Πολωνική Ομοσπονδία Παραδοσιακής Τοξοβολίας και συγκεκριμένα οι πολύ δραστήριοι επικεφαλής της , Κύριοι Darek Psiuk, Piotr Chresionko και Karol Pisarkiewicz. Ο Διαγωνισμός που ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2017, έχει καταφέρει να αποτελεί έναν απο τους πιό διάσημους και πολυπληθείς σε συμμετοχές, θεσμούς παραδοσιακής τοξοβολίας στην Ευρώπη.

Για την εφετινή διοργάνωση, το όριο των 350 συμμετοχών αθλητών, συμπληρώθηκε ήδη απο τον πρώτο μήνα της ανακοίνωσης της διοργάνωσης, με συμμετοχές απο 21 χώρες: Πολωνία,Γερμανία, Λιθουανία, Ιταλία, Ρωσία, Λετονία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ουγγαρία, Ρουμανία, Ισπανία, Σιγκαπούρη, Λευκορωσία, Σλοβακία, Εσθονία, Ουκρανία, Κύπρος, Βουλγαρία, ΗΠΑ, Σκωτία και Ελλάδα.

Ο Διαγωνισμός Παραδοσιακής Τοξοβολίας “Golub Dobrzyn” αποτελεί έναν σύνθετο διαγωνισμό υψηλής δυσκολίας, συνδυάζοντας διαφορετικές αγωνιστικές θεματικές : Στόχοι 3D και Field, βολές σε στόχους >100μ, στόχοι κινούμενοι, στόχοι ταχυβολίας και αυξημένης τεχνικής δυσκολίας. Διεξάγεται για 4 ημέρες (8-11 Αυγούστου 2019), σε μια διαδρομή 3 χιλιομέτρων, στο περιβάλλοντα πάρκο φυσικής ιστορίας του πανέμορφου Τευτονικού κάστρου του Golub, στην Βόρεια Πολωνία, υπο την αιγίδα της Πολωνικής Ομοσπονδίας Παραδοσιακής Τοξοβολίας και Τοπικών αρχών.

Ο Σύλλογός μας θα συμμετάσχει με 4 τοξότες απο Ελλάδα και Κύπρο. Για τον Σύλλογό μας θα είναι η τρίτη συνεχή συμμετοχή, έπειτα από τα έτη 2017 και 2018.

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα βίντεο από την αντίστοιχη διοργάνωση του έτους 2018.

 

Κοινοποιήστε: