Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων Κλειστού Χώρου 

Η μεγάλη συμμετοχή και οι εξαιρετικές επιδόσεις των νέων αθλητών στον άρτια διοργανωμένο αγώνα του Πρωταθλήματος κλειστού χώρου στο Ναύπλιο, κατέδειξαν ότι η νέα γενιά της τοξοβολίας έχει πολλά να προσφέρει.

Στο Ολυμπιακό Τόξο Νέων Ανδρών, πρωταθλητής στέφθηκε ο δυναμικός Παναγιώτης Θέμελης του Παναθηναϊκού, με αμφίρροπες αναμετρήσεις.

Στο Ολυμπιακό Τόξο Νέων Γυναικών, κυριάρχησε για μία ακόμα φορά η χαρισματική Χαλκιοπούλου-Δασκαλάκη της Ακαδημίας Τοξοβολίας, η οποία όντας ήδη πρωταθλήτρια στην κατηγορία των γυναικών, επιβεβαίωσε την δεινότητα της κατακτώντας και τον αντίστοιχο τίτλο στις νέες γυναίκες.

Στο Σύνθετο Τόξο Νέων Ανδρών, την διάκριση έκανε και πάλι η Ακαδημία Τοξοβολίας με τον Δρακιώτη Δημήτριο να διαγράφει μία δυναμική πορεία μέχρι τον τελικό και το χρυσό μετάλλιο.

Πρωταθλήτρια του Σύνθετου Τόξου νέων γυναικών ανακηρύχθηκε η Ζαϊμίδη Αλεξάνδρα του Γ.Σ Κερατέας, με αποφασιστικές νίκες επι των αντιπάλων της.

Στο πρωτάθλημα οι Κορύβαντες εκπροσωπήθηκαν από την “ανερχόμενη δύναμη” Τζιαφέρη Δανάη η οποία και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Σύνθετο Τόξο Νεανίδων!

Συγχαρητήρια σε ολους τους διαγωνιζόμενους!

Αναλυτικα αποτελέσματα απο το website της ΕΟΤ εδω.

 

Κοινοποιήστε: