Ολοκληρωθηκε το εθνικό πρωτάθλημα εσωτερικού χώρου των ΗΠΑ για το 2019 στο Cincinnati, OHIO με εντυπωσιακές αναμετρήσεις και ανατροπές στους τελικούς!

Oι νικητές κάθε κατηγορίας ήταν, ο Brady Elison στο Ολυμπιακό ανδρών, η Casey Kaufhold στο Ολυμπιακό γυναικών, o Jesse Broadwater στο σύνθετο ανδρών και η Paige Pearce στο σύνθετο γυναικών

Περαν των κλασσικών κατηγοριών ολυμπιακου και σύνθετου τόξου, υπηρχε φέτος και κατηγορία barebow. Στην μεικτή κατηγορία Barebow Ανδρών-Γυναικών, o παγκόσμιος πρωταθλητής Field του 1974 Rick Stonebraker, κατάφερε να νικήσει το ανερχόμενο ταλέντο και πρωταθλητή του LAS Classic 2018, Grayson Partlowe, με το τελευταίο βέλος της αμφίρροπης αναμέτρησής τους. Εντύπωση όμως προκάλεσε και η μεγάλη ανατροπή στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, με την νίκη της Fawn Girard επί του πολυνίκη John Demmer III.

Εντυπωσιακός όμως και ο τελικός του Ολυμπιακού τόξου Γυναικών με την 15χρονη Casey Kaufhold να σημειώνει αποφασιστική νίκη επί της Erin Mickelberry.

Στο Ολυμπιακό τόξο Ανδρών, ο φημισμένος Brady Elisson, βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν ερασιτέχνη αθλητή, τον Glen Thomas, o οποίος παρά την εντυπωσιακή πορεία που διέγραψε μέχρι τον τελικό, ηττήθηκε με 6-3 από τον Brady.

Στο Σύνθετο τόξο Γυναικών, η πρωταθλήτρια του 2018 Paige Pearce, διατήρησε άνετα τον τίτλο της με μία ξεκάθαρη νίκη επί της Alexis Ruiz με 137-134 .

Εν τέλει, στον τελικό του Σύνθετου τόξου Ανδρών, ο πολύπειρος Reo Wilde, ηττήθηκε από τον εντυπωσιακό Jesse Broadwater (144-149),του οποίου, όλα τα βέλη πλην ενός, έπληξαν το κέντρο του στόχου (Χ).  

Image may contain: 1 person

Τους τελικους μπορειτε να τους δείτε απο το αποθηκευμένο live streaming της διοργανωσης εδω

Video τελικών

  • Barebow στο 31:00
  • Recurve γυναικών στο 43:25
  • Recurve ανδρών στο 54:25
  • Compound γυναικών στο 1:07:00
  • Compound ανδρών στο 1:21:15

Αποτελεσματα τελικων

Κοινοποιήστε: