Για πρώτη φορά στη Δυτική Μακεδονία πραγματοποιήθηκε σεμινάριο προπονητών επιπέδου Level 1, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας (World Archery), μεταξύ 30/11-02/12 και 07-09/12/2018.
 
O εκπαιδευτής προπονητών της World Archery και επίτιμο μέλος του ΑΣΤ “Κορύβαντες” Κος Χρήστος Καρμοίρης για δύο Σαββατοκύριακα εκπαίδευσε με επιτυχία τοξότες από συλλόγους της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, όπως αυτό ορίζεται διεθνώς από το σύστημα πιστοποίησης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Τοξοβολίας.
 
 
 
 
Το πρόγραμμα του εξαήμερου σεμιναρίου περιελάμβανε θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε θέματα ασφάλειας, βασικές τεχνικές τόξευσης & σκόπευσης, εκπαίδευση αθλητών με προβλήματα όρασης, κανονισμούς αγώνων, εξοπλισμό αθλητών, προετοιμασία αθλητή και πολλές ακόμα θεματικές ενότητες.  
 
 
 
Για τον σύλλογό μας, απέκτησαν την πιστοποίηση οι τοξότες Σοφοκλής Πινόπουλος, Έλενα Αντωνιάδου και Σπύρος Μπάκας.
 
 
 
 
Το σεμινάριο διοργανώθηκε από την Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας (Σ.Α.Λ.Φ.), την Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας, και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
 
Ο ΑΣΤ “Κορύβαντες” θα συνεχίζει να συνδράμει με χαρά ανάλογες προσπάθειες προώθησης & ανάπτυξης της Τοξοβολίας στην Βόρεια Ελλάδα.
 
Κοινοποιήστε: