Αναδημοσίευση από το hellasarchery.gr

Φίλοι τοξότες, άλλη μια χρονιά TFG ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Φέτος καταφέραμε, παρά τα μεγάλα προβλήματα που υπήρχαν, να ολοκληρώσουμε την χρονιά με ένα νέο TFG στην Ναύπακτο και συνολικά 4 αγώνες! Όλα αυτά είναι κατακτήσεις δικές σας και ο λόγος είναι ότι στηρίξατε όλους τους αγώνες με αποτέλεσμα να βλέπουμε το μέλλον με καλύτερες προοπτικές.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου που και αυτή την χρονιά βάλανε πλάτη και τον καλύτερο τους εαυτό. Ένα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στους Δήμους, στους Συλλόγους στις Κοινότητες και στους χορηγούς που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθειά μας. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως πάει σε όλους τους τοξότες που στήριξαν, αγάπησαν το TFG και που με την βοήθεια τους γίνεται όλο και μεγαλύτερο. Πάνω από 60 άνθρωποι δούλεψαν στο Πήλιο, στη Δαφνούλα, στην Πλατανόβρυση και στη Ναύπακτο για να υπάρξει αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα. 325 συμμετοχές συνολικά στα 4 TFG και νέες διαδρομές που έδωσαν νέα εικόνα και ανέβασαν το επίπεδο.

 

Για το 2019 έχουμε προγραμματίσει 4 TFG σε συνεργασία με την Ε.Ο.Τ. και οι ημερομηνίες-τοποθεσίες θα ανακοινωθούν σύντομα μαζί με κάποιες αλλαγές που θα βοηθήσουν στον καλύτερο ανταγωνισμό και στην καλύτερη διοργάνωση.

Το μέλλον προβλέπεται σίγουρα καλύτερο ……… τα καλύτερα έρχονται !!!!!!!!

Κούλης Παύλος

 

Κοινοποιήστε: