Μπορεί η 7η τέχνη να απέχει τις περισσότερες φορές κατά πολύ από την ιστορία, την πραγματική ζωή και φυσικά τον αθλητισμό, όμως το αναμενόμενο remake της θρυλικής ιστορίας του Robin Hood σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον όσων λατρεύουν το τόξο ή αγωνίζονται με αυτό.

Στις 21 Νοεμβρίου κάνει πρεμιέρα η νέα ταινία “Robin Hood”, μια πολυδάπανη υπερπαραγωγή των Jennifer Davisson και Leonardo DiCaprio σε σκηνοθεσία Otto Bathurst και πρωταγωνιστές τους:

  • Taron Egerton ως Robin Hood
  • Jamie Foxx ως Little John
  • Ben Mendelsohn ως ο σερίφης του Nottingham
  • Eve Hewson ως Maid Marian κ.α.

 

 

Κρίνοντας από το επίσημο trailer σίγουρα αναμένουμε μια χολιγουντιανού τύπου ταινία με πολλές σκηνές δράσης και αμέτρητες ριπές βελών αφού όπως δήλωσε ο Jamie Foxx, “η απλότητα των τόξων σε συνδυασμό με τη δύναμη των γρήγορων βολών κάνει μια δροσερή κινηματογραφική εμπειρία. Και αυτό δεν είναι ούτε το καλύτερο κομμάτι”.

 

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας:

 

Στην ταινία έχει εμπλακεί και ο αμφιλεγόμενος Lars Andersen εκπαιδεύοντας τον πρωταγωνιστή Taron Egerton ώστε να κάνει τις σκηνές τοξοβολίας της ταινίας όσο το δυνατόν πιο αυθεντικές ενώ ο σκηνοθέτης Otto Bathurst χρησιμοποίησε πολλούς εμπειρογνώμονες τοξοβολίας για να εκπαιδεύσει το cast.

Η ταινία έχει χαρακτηριστεί από την “Telegraph” ως ρεβιζιονιστική και φουτουριστική, κυρίως λόγω κάποιων μοντέρνων ενδυματολογικών επιλογών αλλά και της φωτογραφίας που θεωρείται ότι απέχουν από την πραγματικότητα που επικρατούσε κατά το μεσαίωνα, οπότε και η ιστορία εκτυλίσσεται.

 

Η επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας:

https://www.robinhood.movie/

και το link της ταινίας στην IMDb:

https://www.imdb.com/title/tt4532826/

Η συνέχεια στις κινηματογραφικές αίθουσες….

Κοινοποιήστε: