Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τα Σωματεία Τοξοβολίας για τη δημιουργία Σχολής Κριτών Τοξοβολίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, προτίθεται να συστήσει Σχολή Κριτών Τοξοβολίας, κατά τις ημερομηνίες 26, 27 και 28 Οκτωβρίου 2018, για την εκπαίδευση νέων κριτών και για την επιμόρφωση ενεργών και ανενεργών κριτών.

Για το λόγο αυτό, καλεί τα Σωματεία Τοξοβολίας να δηλώσουν τους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν, ώστε να οργανωθούν τα σεμινάρια. Στην σχολή θα διδάξει η Κριτής της World Archery Κατερίνα Πλακούδα.

Η έναρξη της Σχολής ορίζεται για το απόγευμα της Παρασκευής 26 Οκτωβρίου 2018.

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι κριτές είναι :
1. Να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
2. Να γνωρίζουν τοξοβολία και να ασχολούνται με αυτήν για 2 χρόνια περίπου ως αθλητές.
3. Να έχουν γνώση Αγγλικών.
4. Να έχουν καλή υγεία και καλή φυσική κατάσταση.
5. Να προταθούν στην ΕΟΤ από το σωματείο τους, ως ικανοί για την ιδιότητα του κριτή τοξοβολίας. Εξαίρεση από αυτό θα μπορεί να γίνει για όσους είναι απόφοιτοι ή φοιτητές στα ΤΕΦΑΑ και οι οποίοι θα μπορούν να δηλώνουν την συμμετοχή τους, χωρίς τους παραπάνω περιορισμούς
6. Να καταθέσουν παράβολο συμμετοχής 25 ευρώ.
7. Να έχουν μελετήσει τους κανονισμούς που βρίσκονται αναρτημένοι στο site της ΕΟΤ. (Οι κανονισμοί είναι μεταφρασμένοι).
http://www.archery.org.gr/judges-guide-books-1-2-3/
http://www.archery.org.gr/vivlia-kanonismon-2-ke-3-rule-book-2-3-w-a/

Ως καταληκτική ημερομηνία για τη δήλωση συμμετοχής των ενδιαφερομένων, ορίζεται η 17η Οκτωβρίου 2018.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τόπο διεξαγωγής και το ακριβές πρόγραμμα της Σχολής, θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν μετά τη λήξη των δηλώσεων συμμετοχής των ενδιαφερομένων.

Πηγή: 

https://www.archery.org.gr/prosklisi-ekdilosis-endiaferontos-pros-ta-somateia-toxovolias-gia-ti-dimioyrgia-scholis-kriton-toxovolias/

Κοινοποιήστε: