Ως συνέχεια αλλά και ως επιστέγασμα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) της άψογης συνεργασίας του αθλητικού μας συλλόγου με τον δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη … ήλθε η ώρα που το παράρτημά μας στην Νίκαια αποκτά το δεύτερο χώρο προπονήσεών του. 

Πρόκειται για το υπόγειο του 19ου δημοτικού σχολείου, στην πλατεία Αναλήψεως της Νεάπολης, με επιφάνεια άνω των 500 τμ. και με την δυνατότητα  για την ταυτόχρονη λειτουργία πολλαπλών προπονητικών δράσεων όπως:  δυο ενεργών γραμμών βολής και τμημάτων τεχνικής και θεωρητικής κατάρτισης, καθώς και επαρκή χώρο για την αποθήκευση του εξοπλισμού μας. 

Εκεί πλέον οι 49 αθλητές του παραρτήματος μας αλλά και οι 28 ασκούμενοι του 4ου τμήματος δημοτών (το οποίο τώρα βρίσκεται σε εξέλιξη) μπορούν να προπονούνται προστατευμένοι από αντίξοες καιρικές συνθήκες, καλύτερα συγκεντρωμένοι και με πληρέστερη αξιοποίηση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού μας.

Στα άμεσα μελλοντικά μας σχέδια (Σεπτέμβριος 2018) είναι να ξεκινήσει εκεί και η λειτουργία του 5ου τμήματος τοξοβολίας δημοτών, καθώς και να συμβάλουμε στην αναβάθμιση του χώρου, χωρίς να παρενοχλείται η παράλληλη καθημερινότητα της σχολικής κοινότητας. 

Θα ήταν τεράστια παράληψη από την μεριά μας αν δεν ευχαριστούσαμε τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Λαγουμιτζή Μιχάλη, τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Μπακατσέλο Γιάννη,  τον Διευθυντή κ. Καρίπη Σάκη, τους εκπαιδευτικούς και τον Σύλλογο Γονέων του 19ου Δημοτικού Σχολείου για την παραχώρηση του συγκεκριμένου χώρου.

Αθλητισμός και Παιδεία είναι δύο αξίες άρρηκτα συνδεδεμένες για τον Ελληνικό Πολιτισμό.  Μέσα στην κυψέλη αυτής της σχολικής μονάδας μπορούν να ζυμώνονται και να αλληλεπιδρούν δίνοντας τους καρπούς και τα οφέλη μιας ευγενούς δραστηριότητας στην τοπική κοινωνία… που τόσο έχει ανάγκη στις μέρες μας.
 
Α.Σ.Τ. ΚΟΡΥΒΑΝΤΕΣ
 
Κοινοποιήστε: