Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος αγώνας τοξοβολίας ανοιχτού χώρου για τις κατηγορίες τόξων χωρίς σκοπευτικά που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό ΠροπονητήριοΕυαγγελία Ψάρρα” στις 21/04.

Θετικός ήταν και ο απολογισμός για την ομάδα μας η οποία κατέκτησε 4 χρυσά, 3 αργυρά και 6 χάλκινα μετάλλια.               

Στο Bare Bow ανδρών με την καλύτερη επίδοση της ημέρας σε όλες τις κατηγορίες (655) την πρώτη θέση κατέκτησε ο Άρης Κορμπέτης του ΤΑΟ Ιρις. Αργυρό μετάλλιο για τον Θ.Παπακώστα (Πάνδαρος) με 618 και χάλκινο για τον Θ.Πανταζόπουλο από τους Κορύβαντες με 607

 

Στο Bare Bow γυναικών, τριπλή επιτυχία για τους Κορύβαντες  με Ερ.Σμυρόγλου (582), Π.Λουβέρδη (482) και Κ.Λιαδη (446) στα μετάλλια. 

 

Στις κατηγορίες του Instinctive, για τους άνδρες πρώτευσαν οι Γ.Σαραγας (ΑΤΟ Φιλοκτήτης) με 567, Δ.Αλεξάνδρου (Ακαδημία Τοξοβολίας) με 502 και Γ.Χρυσικόπουλος με 419 ενώ στις γυναίκες η ισοβαθμία στην κορυφή για τις Ευ.Μπερδεμπέ και Χ.Κουντούρη με 475 πόντους έβγαλε νικήτρια την πρώτη για ένα παραπάνω 10άρι. Στην τρίτη θέση η Ευ.Μεταξά (448) κλείνοντας την τριπλέτα για τους Κορύβαντες.

 

 

Σε οικογενειακή υπόθεση εξελίχθηκε η μάχη στο Traditional Bow ανδρών όπου υιός και πατήρ Γαβάκης κατέκτησαν την πρώτη και την τρίτη θέση με 490 & 423 πόντους αντίστοιχα. Ανάμεσά τους ο Κ.Παπαντωνίου από τον Πάνδαρο με 456.

 

 

Σημαντική επιτυχία και για την ομάδα του Παναθηναϊκού με χρυσό μετάλλιο στο Traditional γυναικών από την Χ.Μπισμπίκη ακολουθούμενη από τις Σ.Σκούρτη (Κορύβαντες) με 381 και Ο.Βιτούλα (Κορύβαντες) με 370.

 

Τέλος, στο Longbow ανδρών με τις δύο συμμετοχές πρώτος ήταν ο Ρ.Παϊπάης (Κορύβαντες) με 503 και ακολούθησε ο Θ.Πρινιωτάκης (Οδυσσέας) με 401 πόντους.

 

 

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα για τις κατηγορίες χωρίς σκοπευτικά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.archery.org.gr/apotelesmata-anaptixiakou-agonas-a-ch-a-g-katigorion-bare-o-a-k-a-savvato-21-apriliou-2018/

Τέλος, πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο της Ε.Ο.Τοξοβολίας μπορείτε να δείτε και όλα τα αποτελέσματα τον αγώνα των μικρών ηλικιακών κατηγοριών:

https://www.archery.org.gr/apotelesmata-agona-a-ch-mikron-ilikiakon-katigorion-o-a-k-a-savvato-21-apriliou-2018/

 

Photos: Takis Konstandinidis

 

 

Κοινοποιήστε: